dimecres, 8 de setembre del 2010

Demà comença el trasllat dels gossos

Demà, i fins el dia següent, comença el trasllat dels gossos acollits al CAAC Barcelona fins als dos centres que els acolliran durant els propers sis mesos i fins l’acabament de les obres de millora del CAAC Barcelona.

Recordeu que demà podeu venir fins el CAAC Barcelona per a donar suport al trasllat i amb la finalitat que tots els gossos puguin marxar després de ser passejats...

- Els primers gossos que marxaran seran els GPP, a partir de les 9:30 hores. Com ja sabeu aniran tots junts a una mateixa instal·lació. Per aquest motiu és especialment important que totes aquelles persones voluntàries que disposeu de llicència en cas de voler venir fins el CAAC Barcelona ho feu a primera hora del matí.

- Recordeu que demà al matí podreu venir fins al CAAC Barcelona a partir de les 8 hores fins les 14 hores. Per la tarda l’horari serà des de les 15 hores fins a les 18 hores, i no fins a les 20 hores com s’havia indicat inicialment. Es farà l’últim trasllat abans de les 18 hores, quan finalitzaran les activitats de voluntariat.

- Per últim aprofitem per a informar-vos que s’ha decidit canviar l’equipament d’Argentona per un altre equipament localitzat a Calella (Barcelona) amb la finalitat de facilitar l’estada conjunta de GPPs.

Properament rebreu informació sobre la localització exacta de cada equipament, el seu horari i un recordatori de la normativa aplicable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada