dissabte, 11 de setembre del 2010

Acabament del trasllat de gossos de dijous i divendres.

El divendres 10 de setembre a la tarda van acabar els trasllats que amb motiu de les obres de millora que començaran en breu i que ha fet que la majoria de gossos que fins ara estaven acollits al CAAC Barcelona estiguin a les instal.lacions de Vic i Calella. Altres gossos podran ser traslladats en els propers dies i altres marxaran properament perquè han estat cedits o adoptats, per persones voluntàries o per altres persones.

Els gossos que resten al CAAC han estat reallotjats en les diferents gàbies disponibles, la majoria en les gàbies amb números més baixos (de la número 1 a la 40) i els gossos que previsiblement siguin cedits i adoptats en els propers dies estan en altres gàbies. En total, el divendres a les 18 hores, quedaven al CAAC Barcelona 58 gossos i 36 gàbies plenes.

En els propers dies rebreu informació sobre el funcionament de les activitats de voluntariat a Vic i a Calella per a les persones voluntàries que hi estigueu interessades en passejar els gossos allotjats en aquestes instal.lacions (situació, horari, normativa, etc.).

Mentrestant recordeu que al CAAC Barcelona hi ha més d’una cinquantena de gossos, a partir del començament de les obres hauran de ser només una quarantena, que han de sortir a passejar cada dia. També heu de recordar que els gats acollits al CAAC Barcelona necessiten persones voluntàries que donin suport a la seva socialització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada