dilluns, 22 de novembre del 2010

Adopcions del caps de setmana (20 i 21 de novembre de 2010) i Animaladda 2010

Gossos (12): una mestissa de la 25 que es dirà KIRA, una creuada de la 24 que es dirà BLACKY i una gosseta cadell que es dirà LINDA, una mestissa de la 11 que es dirà XISCA, un cadell de la 500 que es dirà YAGO, un mestís de la 5 que es dirà CURRO, un mestís de la 35 que es dirà PERDUT, un cadell de la 400, un cadell husky que es dirà ONA, una cadell mestissa que es dirà BRUNA, un cadell mestís de la 9 i una cadell mestissa de la 400.

De la llista de gossos que anaven a Animaladda 2010 han estat adoptat 13 gossos: JON, LINDA, RUC, LENA, VAN GOGH, FOLK, SAMBA, COLETAS, MALI, BUSTER, TONA, MANOLITO i SUGUS. Tres (3) gossos han estat acollits per obres: RHON, LAIKA i SUKI.

Gats (4): un gat europeu de color gris de la 700 de 2 anys i que es dirà PINYOLET i una gata europea de color atigrat de la 209 dos anys i que es dirà THELMA, un gat europeu ros de la 700 i entre 4 i 5 anys i que es dirà ROS i una gata europea atigrada de la gatera petita de 2 anys i que es dirà BRUIXA.

Durant Animaladda 2010 han estat adoptats tres gats.

1 comentari:

  1. Hola! Som la família de la Tona. Us volem donar les gracies per la vostra feina i dedicació.
    Cada dia veiem a la Tona més contenta i malgrat és una mica ploramiques si marxem, ens estima tant o més com nosaltres a ella, és una joia de gossa! em tingut molta sort!

    Per cert, ens agradaria rebre la fotografia de família de l'Animaladda, però no sabem amb qui ens hem de posar en contacte. Ens podeu ajudar? Moltes gracies per tot! Records de part de la Tona!

    ResponElimina