dimecres, 20 d’octubre del 2010

Nova campanya de sensibilització de l'adopció i la tinença responsable

L'Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona impulsa una nova campanya de sensibilització del foment de adopció i la tinença responsable d'animals, que preveu l'edició de fulletons informatius i la presència de 20 educadors ambientals als diferents espais verds d'esbarjo de gossos de la ciutat, entre d'altes. Els grans temes que aborda són: l'adopció, la identificació dels animals amb un microxip, el foment del registre censal, la recollida de les deposicions, i evitar l'abandonament.

També s’han realitzat uns fulletons específics per a la promoció de l’adopció durant la durada de les obres al CAAC Barcelona.

Els fulletons informatius també estan a la vostra disposició al CAAC Barcelona.

2 comentaris:

  1. Los folletos que han emitido, solo son para fomentar la adopción durante las obras?.
    Me parece que los cerebros pensantes no se han dado cuenta que no se adoptaran todos los perros del CAAC durante las obras, que cuando estas terminen los perros vuelven al CAAC.
    Las campañas sean como sean, tienen que ser durante toda la vida, o hasta que no se abandone ningun animal y no que ningún animal en los refugios (esto es el deseo de los que AMAMOS A LOS ANIMALES)

    ResponElimina
  2. La campanya disposa de dos folletons...

    Un sobre la tinència responsable d’animals que no està relacionat amb les obres del CAAC Barcelona i que serveix tant per a l’actualitat com per quan tornin els gossos una vegada acabades les obres.

    I un altre dedicat exclusivament a la divulgació específica de la possibilitat de disposar de llars d’acollida durant la durada de les obres.

    ResponElimina