dissabte, 4 de setembre del 2010

Trasllat dels gossos acollits al CAAC Barcelona durant els propers 9 i 10 de setembre

Com ja és del vostre coneixement, durant els propers sis mesos està prevista la realització d’obres de millora al CAAC Barcelona que afectaran al seu funcionament habitual i obligaran al trasllat de part dels gossos acollits a altres equipaments (Vic i Argentona).

- Les obres començaran durant el mes de setembre i el trasllat dels gossos es realitzarà durant els propers dijous 9 de setembre i el divendres 10 de setembre.


- Durant aquests dos dies es necessitaran més persones voluntàries del que és  habitual per a facilitar l’entrada dels gossos als vehicles després del passeig i segons l’ordre establert per l’equip veterinari pere a la seva marxa als nous equipaments.


- L’horari de l’activitat serà de 8 a 14 hores i de 15 a 20 hores els dos dies.

Recordeu que el CAAC Barcelona cedeix animals a les persones que així ho sol•licitin durant els mesos de les obres i que si esteu interessats en tenir en cessió gossos acollits al CAAC Barcelona al llarg del període d’obres us heu de posar en contacte directament amb el CAAC Barcelona abans de demà dimarts 8 de setembre i així evitar el seu trasllat. Més endavant podreu tenir un gos en cessió en les mateixes condicions a través de la web www.adoptabcn.cat.

1 comentari:

  1. Programa de voluntariat del CAAC Barcelona8 de setembre del 2010, a les 19:20

    L'horari d'activitat serà de 8 a 14 hores i de 15 a 18 hores. Abans de les 18 hores es farà l'últim trasllat de cada dia.

    ResponElimina