dijous, 16 de setembre del 2010

Inici de les activitats de voluntariat a Vic i Calella.

A partir del dissabte 18 de setembre de 2010, les persones voluntàries podreu anar a passejar els gossos als dos centres on estan acollits els gossos durant les obres de millora del CAAC Barcelona. Aquests dos centres són Mas Codinachs (Vic) i Cal Txiky (Calella).

En cadascú d’aquests dos centres els gossos disposen d’espai i de moments pel seu passeig i a cadascuna d’aquestes instal•lacions...

- Podreu fer l’activitat de passeig dels gossos dintre de l’horari establert.
- L’activitat de passeig es realitzarà a l’interior de cada centre i/o exclusivament al seu voltant.
- Per accedir als centres, i durant la realització de l’activitat, haureu d’anar identificats amb el vostre identificador personal.
- Disposareu del material necessari per a les activitats (corretges, bosses per a la recollida dels excrements, morrions, etc.).
- Tindreu un suro amb informació del vostre interès.
- Caldrà omplir el full d’assistència i la llista de passeig dels gossos per a mantenir el seguiment de les activitats.
- Es mantindrà la normativa i els consells pel voluntariat passejador de gossos que caldrà seguir segons les característiques de cada indret.
- El transport en vehicle privat serà rescabalat en les mateixes condicions que en el cas del CAAC Barcelona.

Finalment recordeu que el passeig dels gossos acollits al CAAC Barcelona, i les activitats de socialització amb els gats, continuaran al llarg dels mesos en que es realitzin les activitats de millora al CAAC Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada