divendres, 23 de juliol de 2010

Recollida d’excrements sòlids al CAAC Barcelona

Com ja és del vostre coneixement, s’han de recollir els excrements sòlids durant el passeig dels gossos acollits al CAAC Barcelona i dipositar-los a un dels contenidors.

Recentment, i gràcies a la col•laboració del Consorci del Parc de Collserola, s’han instal•lat tres contenidors especialment destinats a la recollida de les bosses amb els excrements sòlids generats durant el passeig dels gossos. I properament s’instal•laran tres mes a l’interior del CAAC que podeu veure a les seves caixes a la recepció. Aquests últims aniran dotats de dispensadors de bosses de plàstic.

Amb els contenidors, i amb la vostra col•laboració, la quantitat de defecacions sòlides pel camí de Sant Cebrià ha disminuït, però encara són abundants i aquest fet genera queixes per part de ciutadans preocupats per l’estat del camí però que també estan interessats en evitar problemes de salut entre els gossos acollits al CAAC, i la resta de gossos usuaris del camí, i que es preocupen per la imatge que s'ofereix.

És molt senzill agafar una bossa de plàstic abans de sortir del CAAC, utilitzar-la quan sigui necessari, dintre i fora del CAAC, i dipositar-la en el contenidor més proper. Només cal dedicar uns segons a aquest gest i molt pocs minuts al llarg d’un matí o una tarda a la recollida dels excrements. Recordeu que si no trobeu bosses de plàstic als llocs determinats les podeu demanar a recepció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada