dimecres, 21 de juliol del 2010

Nova web: "Trieu la vostra mascota. Programa d'adopció responsable del CAAC Barcelona"

El CAAC Barelona és un equipament dedicat a facilitar la recuperació per part dels propietaris dels animals perduts, així com a promoure l’adopció responsable d’animals de companyia.

Amb aquesta finalitat està disponible a partir d’avui la pàgina web http://www.adoptabcn.cat/ des d’on es farà possible la consulta d’un possible animal extraviat i des d’on es convida a fer una cerca d’una futura mascota, tenim en consideració que quan ens decidim a tenir un animal de companyia s’ha de triar adequadament, tenint clar què n’esperem i què li cal, quina alimentació i qualitat de vida estem en disposició d’oferir-li, quant de temps li podem dedicar a passejar o quines cures veterinàries necessita...

A més a més, com al llarg del segon semestre d’enguany es duran a terme unes obres de millora al CAAC Barcelona per al benestar dels animals es demana la col•laboració ciutadana acollint temporalment (cessió per obres) un gos durant aquest període.

També inclou informació per a formar part del programa de voluntariat del CAAC Barcelona.

Passat l’estiu, i durant el mes de setembre, es desenvoluparan actuacions adreçades a la presentació pública de la web i a la divulgació de la tinència responsable a la ciutat.

1 comentari:

  1. Abans de res dir que em sembla molt bona idea que es pugui disposar d'una eina com aquesta, i que espero que sigui molt utilitzada no només pels voluntaris, sino per qualsevol que vulgui adoptar un animal de companyia.

    Un cop dit això comentar-vos un parell de coses:
    Quan utilitzes el cercador de races (si vols adoptar), posis el que posis (femella, mascle, tipus de reça,...) et surten els 114 gossos que es poden adoptar, i això no només crea confusió, sino que crea també desconfiança en aquesta eina.
    Un cop t'has decidit per un animal el pots "reservar" en uja nova finestra on t'avisen que l'adopció té uns requeriments (major edat, dni,...) i uns costos (xip, desparasitació,...). Crec que seria bo posar a quan pugen aquests costos aproximadament, ja que si no es sap potser ni intentes esbrinar-ho, i et tires enrera.

    Espero que aquestes dues observacions serveixin per fer més efectiva l'eina, i així els realment interessats que són els animals estiguin quan menys temps posible al centre.

    Merces

    ResponElimina