diumenge, 30 de maig del 2010

Molt important: “no doneu cap aliment als gossos durant el passeig ni a les gàbies”.

Tots sabeu la importància de no donar cap aliments als animals durant el seu passeig ni a les gàbies. Totes les persones voluntàries ho saben. El tema és molt important i afecta seriosament la salut dels gossos acollits al CAAC Barcelona

Però tot i i així hi ha persones voluntàries que fan cas omís a aquest missatge amb conseqüències per als animals... Avui l’equip veterinari ha posat un cartell a la gàbia 106. El cartell diu:

“Les persones que estan donant menjar a aquest animal, a part d’infringir les normes del centre, estan portant a l’animal a una situació límit. Degut a la seva obesitat l’animal té greus problemes de mobilitat i de capacitat respiratòria el que li produeix asfixia i col•lapses posant en perill la seva vida. Si no aconseguim que rebaixi pe spot morir-se per dificultats respiratòries. El servei veterinari.”

No és l’únic cas similar al CAAC Barcelona.

Si us plau, és molt important que no doneu cap aliment durant el passeig ni a les gàbies.

4 comentaris:

  1. Podem fer alguna cosa o adreçar-nos a algú quan veiem una d'aquestes situacions? Jo de vegades m'hi he trobat i no se que he de fer ( en concret una persona voluntària va començar repartint galletes de gos i va acabar repartint trossos de quelcom semblant a bollycaos gàbia rera gàbia ).
    Respecte al gos de la 106, divendres quan marxavem vam haver d'entrar a la gàbia perquè per casualitat al passar van veure que havia trencat una pilota i s'estava fotent els trossos. Crec que també està prohibit deixar pilotes a les gàbies però veig que tampoc no es fa cas.

    ResponElimina
  2. Si trobeu a qualsevol persona (voluntària o visitant) fent el que descrius, cal avisar ràpidament al treballador del CAAC Barcelona més proper. Aquest tipus d’accions són potencialment perjudicials per a la salut dels gossos.

    Està prohibit deixar objectes a l’interior de les gàbies i han de ser retirats per a evitar potencials accidents greus pel seu trencament i que el gos s’ho empassi. Hi ha diversos cartells en gàbies on s’han detectat objectes, generalment pilotes.

    ResponElimina
  3. El dia que vaig veure el repartiment de "bollycaos" al meu costat hi ha estava un treballador del centre, per això em vaig quedar una mica parada i preguntava què fer...

    ResponElimina
  4. Des del programa de voluntariat del CAAC Barcelona no podem donar cap explicació a aquesta actitud. En aquest cas, com en qualsevol altre similasr, caldria haver actuat i no haver deixat continuar amb el repartiment d'alimentació.

    ResponElimina