dijous, 20 de maig del 2010

Modificacions en la tasca de socialització de gats

Com ja sabeu entre les tasques del programa de voluntariat s’inclou el suport a la socialització dels gats acollits al CAAC. Aquesta tasca té dues versions: la socialització de gats acollits a les gateres (petita i gran) i la socialització de gats assilvestrats o en una situació d’atenció especial que es realitza a zones restringides al pas de persones de l’edifici del CAAC.

Qualsevol de les persones voluntàries pot participar en la socialització dels gats de les gateres grans i petites. Només les persones voluntàries que han fet la formació específica corresponent poden participar en la socialització de gats assilvestrats o en una situació d’atenció especial en les zones restringides.

A partir d’ara trobareu una carpeta d’anelles degudament identificades a la recepció del CAAC on trobareu indicacions de les actuacions prioritaris, amb llocs i animals amb els que fer les vostres activitats de socialització. També trobareu assenyalts els casos prioritaris sobre els que cal actuar amb preferència.
És molt important que abans de fer qualsevol de les dues versions de tasca de socialització consulteu aquesta carpeta, i que el primer dia us llegiu les explicacions inicials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada