divendres, 9 d’abril del 2010

Continua la distribució de corretges d'ús personal

Un total de 56 persones voluntàries disposen de 116 corretges de les dues mides disponibles d’ús personal pel passeig dels gossos acollits al CAAC

Totes les persones que les heu demanat, i disposeu d’aquestes corretges, ja sabeu que s’han d’utilitzar exclusivament pel passeig de gossos del CAAC i que si les perdeu o es trenquen poden ser substituïdes per altres. També heu de saber que en el cas que durant el seu ús s’embrutin, les podeu deixar al CAAC per a la seva neteja (opcionalment les podeu netejar vosaltres mateixos).

Si no disposeu d’aquestes corretges, i en voleu disposar, encara les podeu sol•licitar sense cap inconvenient. Recordeu que aquestes corretges d’ús personal només es faciliten a voluntariat en actiu permanent i una vegada superar el període de supervisió.

La resta de persones voluntàries que han optat per no disposar de les corretges d’ús personal, que són actives puntualment o que encara es troben en la fase de supervisió, disposeu de corretges d’ús col•lectiu en nombre suficient a l’espai de voluntariat (en el cas de manca puntual de corretges, les podeu sol•licitar a la recepció del CAAC previa identificació com a persona voluntària).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada