dimecres, 17 de març del 2010

Disponibilitat de corretges d'ús personal pel passeig de gossos

Des del passat diumenge, i durant els dies següents, algunes persones voluntàries que habitualment realitzen les tasques de passeig de gossos disposen de dues corretges pel seu ús particular i que no cal que deixin al CAAC Barcelona. Aquesta possibilitat està oberta a altres persones voluntàries que habitualment participin en aquesta tasca i que estiguin interessades en disposar de corretges d’us personal.

Hi ha dos mides de corretges disponibles que es poden combinar i triar les que més us convinguin: unes corretges grans, de 120 cms de llarg i 13 mm de diàmetre, adequades per gossos grans, i unes corretges més petites, de 110 cms de llarg i 8 mm de diàmetre, per gossos mitjans i petits. En el cas de pèrdua o trencament, podràn ser substituides per una altra corretja.

Si no voleu disposar d’aquestes corretges d’us personal, o que puntualment no en disposeu pel seu oblit, sempre podreu utilitzar les corretges d’ús col•lectiu disponibles a l’espai de voluntariat.

Si esteu interessats en disposar d’aquestes dues corretges, poseu-vos en contacte amb el responsable del programa de voluntariat directament, telefònicament o a través del correu electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada