dimecres, 10 de març del 2010

De nou es podrà fer el passeig de gossos acollits al CAAC.

Durant la primera part del matí, l’estat de l’accés i els voltants del CAAC Barcelona per la neu acumulada i el gel creat, han fet aconsellable que els responsables del CAAC Barcelona anul•lessin el passeig de gossos pel perill de relliscades dels animals i de les persones (veure les fotografies adjuntes).

Gràcies a la dedicació d’un grup de persones voluntàries que s’han apropat, s’ha pogut retirar neu i gel suficient per a permetre el passeig de gossos de manera limitada, per l’interior del CAAC Barcelona i sense sortir a l’experior, d'una gran part dels gossos acollits. Per aquest “passeig” també s’ha utilitzat el pati superior.

A última hora del matí, part del gel acumulat a les proximitats del CAAC Barcelona s’ha anant desfent i convertint-se en fang.

A partir d’aquesta tarda, la sortida a passejar dels gossos es podrà realitzar amb una certa normalitat. Encara resten abundants llocs amb gel propers al CAAC Barcelona pels quals es perillós el pas de persones i gossos pel risc de relliscada, però a l'interior del CAAC Barcelona, el pati superior, i allà on el gel s’ha convertit en aigua i fang, es podrà fer el passeig.

Durant els propers dies s'haurà d’estar atents als avisos de situacions amb fred intens que poden afavorir la creació de gel i afectar a la tasca de passeig de gossos.

Cal recordar que la tasca de socialització de gats es pot realitzar sense cap inconvenient (a partir de les 12 hores com és habitual).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada