dimecres, 10 de febrer del 2010

Nou model de distintiu per a la identificació del voluntariat

Com ja sabeu, disposeu d’un distintiu al vostre abast que us identifica com a persones voluntàries i que heu d’agafar abans del començament de la vostra tasca voluntària i retornar a la seva finalització. Aquest distintiu, posat en un lloc ben visible, us identifica com a persones voluntàries del CAAC.

A partir del proper dissabte 13 de febrer tindreu a la vostra disposició a la recepció del CAAC un nou model de distintiu que incorporarà les vostres dades personals.


Per tant, a partir del seu lliurament inicial, no caldrà que l’agafeu i el deixeu cada dia, sinó que restarà en el vostre poder com acreditació de la vostra condició de persona voluntària del CAAC. Serà un model d’us individual i inclourà una data màxima de validesa.

Recordeu portar-lo en un lloc ben visible cada vegada que participeu com a persones voluntàries en alguna de les tasques del programa de voluntariat del CAAC.

La presencia de voluntariat sense el corresponent distintiu dificulta la vostra identificació prèvia per part de l’equip tècnic del CAAC Barcelona i per part de les persones que el visiten; és especialment important la seva visibilitat durant les passejades dels animals fora del recinte del CAAC Barcelona.

A partir del mateix dissabte 13 de febrer deixaran de ser vigents els actuals models d’ús col•lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada